Μην αφήσετε το δίκτυό σας να πέσει θύμα! 24/2/2021


Τα ευάλωτα σημεία μπορούν να προκαλέσουν διαταραχές στο δίκτυό σας, και στην πολιτική ασφάλειας, στην έκθεση δεδομένων, στη φήμη και στις οικονομικές απώλειες. Αναπόφευκτα, η επιδιόρθωση μειώνει αυτούς τους κινδύνους. Ωστόσο, ο μέσος όρος του προσωπικού πληροφορικής διαρκεί πάνω από 30 ημέρες για να διορθώσει τυπικά λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές.

Από την άλλη πλευρά, η εικονική ενημέρωση (patching) κώδικα φαίνεται να είναι μια λύση ασφαλείας έκτακτης ανάγκης για τις εταιρείες. Η εικονική ενημέρωση κώδικα Trend Micro ™ Deep Security ™ προστατεύει τους διακομιστές και τα τελικά σημεία από απειλές που κάνουν κατάχρηση ευπαθειών σε κρίσιμες εφαρμογές. Η εικονική ενημέρωση κώδικα παρέχει την ίδια λειτουργικότητα με ενημερώσεις κώδικα λογισμικού, εφαρμόζοντας στοιχεία ελέγχου δικτύου ασφαλείας που εμποδίζουν την επίθεση ευάλωτων διακομιστών. Λειτουργεί ως εργαλείο κατά των απειλών που εκμεταλλεύονται γνωστές και άγνωστες ευπάθειες.

Τα οφέλη που προσφέρει είναι ότι είναι πολλαπλών επιπέδων, ελέγχει και αποκλείει κακόβουλη δραστηριότητα, αποτρέπει εισβολές και προσαρμόζεται με δυνατότητα προσαρμογής σε φυσικά, εικονικά ή cloud περιβάλλοντα. Ελαχιστοποιεί το ποσό, το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για την προστασία των συστημάτων από εκμεταλλεύσεις παρέχοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, ταχύτερη απόδοση και καλύτερη διαχείριση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εικονική ενημέρωση κώδικα και τα οφέλη της, επικοινωνήστε μαζί μας

Ε: info@aardvark.gr

Τ: 2106842231   Επιστροφή σε ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ