Το MFA ως κορυφαίο εργαλείο ασφαλείας για την προστασία των λογαριασμών σας στο Office 365 23/2/2021


Ο έλεγχος ταυτότητας πολλών παραγόντων AuthPoint (MFA) είναι μια Cloud Based εφαρμογή Watchguard  που παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε για την προστασία των λογαριασμών και των πληροφοριών σας. Αφήστε την εταιρεία σας να λειτουργεί με αυτοπεποίθηση με αυτήν την προστασία. Η ευέλικτη εφαρμογή AuthPoint μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαδικτυακό έλεγχο ταυτότητας με βάση το push, για την καλύτερη εμπειρία και ασφάλεια χρήστη. Επίσης, ο έλεγχος ταυτότητας εκτός σύνδεσης μπορεί να γίνει με ασφάλεια χρησιμοποιώντας έλεγχο ταυτότητας βάσει κωδικού QR ή παραδοσιακά OTP βάσει χρόνου.

Σήμερα, τα αδύναμα και κλεμμένα διαπιστευτήρια είναι η πιο σημαντική αιτία του hacking. Μπορεί να έχετε την καλύτερη απομακρυσμένη πρόσβαση και τείχος προστασίας στην αγορά. Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται για να εισέλθει ένας χάκερ είναι ένα από τα ακόλουθα γεγονότα.

Α) Ένας χρήστης στην εταιρεία σας με κακό, μη ασφαλή κωδικό πρόσβασης

Β) Ένας χρήστης με keylogger στον υπολογιστή του

Γ) Ένας χρήστης που μοιράζεται τον κωδικό πρόσβασης ή OTP

Η απομακρυσμένη πρόσβαση, VPN, σύνδεση υπολογιστή, εφαρμογές Cloud, πρόσβαση Privilege, όλα αυτά μπορούν να προστατευθούν με MFA.

Οι εγκληματίες στοχεύουν επίσης λογαριασμούς Office 365. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε τεχνολογία, είναι σημαντικό να αξιολογούνται οι κίνδυνοι ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα για τη μείωση του κινδύνου και τη βελτίωση της ασφάλειας.

Χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας πολλών παραγόντων (MFA) για λογαριασμούς διαχειριστή του Office 365, διασφαλίζεται η σύνδεση στο Office 365 και  προστατεύεται από τους περισσότερους κινδύνους επίθεσης .

Το Microsoft 365 διαθέτει μια ρύθμιση για έλεγχο ταυτότητας πολλών παραγόντων, καθιστώντας απλή την εφαρμογή MFA για τα προϊόντα του Office. Είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσετε την ασφάλεια του οργανισμού σας. Για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν Microsoft 365, θα ζητηθεί από τους χρήστες να ρυθμίσουν το τηλέφωνό τους για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων την επόμενη φορά που θα συνδεθούν.

Για πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή MFA, επικοινωνήστε μαζί μας

Ε: info@aardvark.gr

Τ: 2106842231   Επιστροφή σε ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ