Έχεις σκεφτεί ποτέ να είσαι ασφαλής ενώ ταξιδεύεις; 19/2/2021


Το 90% των διαδικτυακών επιθέσεων προκαλούνται από ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing). Με το WatchGuard DNSWatch που περιλαμβάνεται στο Total Security Suite, η προστασία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυό σας. 

Το DNS μεταφράζει τα domain names σε διευθύνσεις IP, επιτρέποντας την πλοήγηση στο google.com αντί να εισαγάγει μια αριθμητική διεύθυνση IP. Από την άλλη πλευρά, το DNSWatchGO, μια υπηρεσία που βασίζεται σε cloud, παρέχει προστασία domain,  φιλτράρισμα περιεχομένου και ολοκληρωμένη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης για την ασφάλεια όταν οι χρήστες ταξιδεύουν έξω από την περίμετρο του ασφαλούς δικτύου σας. Παρέχει ελαφρύ, έναντι ηλεκτρονικού ψαρέματος και κακόβουλου λογισμικού, για χρήστες εν κινήσει, χωρίς να απαιτείται VPN. 

Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε κακόβουλο σύνδεσμο, το DNSWatchGO τον ανακατευθύνει αυτόματα σε μια ασφαλή σελίδα και προσφέρει πόρους που ενισχύουν την εκπαίδευση ασφαλείας. Όταν επιχειρείται σύνδεση σε κακό domain, η σύνδεση αποκλείεται και η κακόβουλη επισκεψιμότητα επαναπροσανατολίζεται στους διακομιστές DNSWatch για περαιτέρω έρευνα. Οι εντολές επιστροφής κλήσεων εντολών και ελέγχου, οι επιθέσεις ηλεκτρονικού "ψαρέματος" και οι προσπάθειες αποβολής δεδομένων αποκλείονται αυτόματα. Ως 100% λύση που βασίζεται στο Cloud, το DNSWatchGO είναι εύκολο στη διαχείριση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Δεν υπάρχει hardware και δεν χρειάζεται να ενημερώσετε το λογισμικό με μη αυτόματο τρόπο. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Ε: info@aardvark.gr

Τ: 2106842231   Επιστροφή σε ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ