Θέλετε να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα ευαίσθητα δεδομένα της εταιρείας σας;

Επωφεληθείτε από τη σωστή προστασία στη σωστή τιμή 29/12/2020


Σήμερα, οι περισσότερες επιθέσεις ξεκινούν με μία απομακρυσμένη πρόσβαση χρησιμοποιώντας κλεμμένα ή αδύναμα διαπιστευτήρια. Ποια εταιρεία δεν έχει απομακρυσμένο χρήστη και κυρίως στη σημερινή εποχή του Covid-19;

Το WatchGuard AuthPoint είναι ένας Multi Factor Authenticator (MFA) που βασίζεται σε cloud και είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση που δεν απαιτεί ακριβό υλικό για ανάπτυξη. Είναι η καλύτερη λύση για την εξάλειψη των επιθέσεων από Hackers, απλουστεύει την κάλυψη των περισσότερων αναγκών των πελατών και προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Το οικοσύστημα WatchGuard AuthPoint προσφέρει δεκάδες ενσωματώσεις με 3rd party εφαρμογές - διασφαλίζοντας ότι η προστασία MFA εφαρμόζεται ευρέως για πρόσβαση σε ευαίσθητες εφαρμογές Cloud, υπηρεσίες ιστού, VPN και δίκτυα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τείχος προστασίας.

Προσφέρει μια οικεία εμπειρία για τον χρήστη με μια εύχρηστη πλατφόρμα Cloud. Μπορείτε να τη διαχειριστείτε από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας μια απλή ειδοποίηση push. Η εφαρμογή AuthPoint για κινητά κάνει κάθε προσπάθεια σύνδεσης ορατή, επιτρέποντας στον χρήστη να εξουσιοδοτήσει την πρόσβαση απευθείας από το smartphone του. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι ότι το AuthPoint είναι μια αυτόνομη επιχειρηματική λύση και είναι κατάλληλη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και διακεκριμένες επιχειρήσεις εξαλείφοντας την πολυπλοκότητα και προσφέροντας εύκολη διαχείριση και ολοκλήρωση.

MFA protection  WatchGuard  AuthPoint 

   Επιστροφή σε ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ